Comenzi de Luni pana Vineri intre orele 08-16 la tel. 0729 251 111 office@hvbmedical.ro

TERMENI SI CONDITII

FOLOSIREA (VIZITAREA SAU CUMPARAREA PRODUSELOR) ACESTUI SITE, IMPLICA ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII. PENTRU FOLOSIREA IN CELE MAI BUNE CONDITII A SITE-ULUI, SE RECOMANDA CITIREA CU ATENTIE A TERMENILOR SI CONDITIILOR. HVB Medical.RO ISI ASUMA DREPTUL DE A FACE MODIFICARI ALE ACESTOR PREVEDERI FARA O ALTA NOTIFICARE.

ATENTIE

TOATE INFORMATIILE DIN ACEST SITE SUNT PUBLICATE CU SCOP

INTRODUCERE

PROPRIETARUL SITE-ULUI ESTE SC HVB Medical SRL.

SC HVB Medical SRL ARE SEDIUL IN TARGU MURES, STR. 22 DECEMBRIE 1989 29 A.

ESTE INMATRICULATA LA REGISTRUL COMERTULUI SUB NUMARUL J26/916/2012, CODUL FISCAL ESTE RO 30695481.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

INTREGUL CONTINUT AL SITE-ULUI HVB Medical – IMAGINI, TEXTE, GRAFICE, SIMBOLURI, ELEMENTE DE GRAFICA WEB, SCRIPTURI, PROGRAME SI ALTE DATE – ESTE PROPRIETATEA HVB Medical.RO SI A FURNIZORILOR SAI SI ESTE APARAT DE LEGEA DREPTURILOR DE AUTOR SI DE LEGILE PRIVIND PROPRIETATEA INTELECTUALA SI INDUSTRIALA. FOLOSIREA FARA ACORDUL HVB Medical.RO A ORICAROR ELEMENTE ENUMERATE MAI SUS SE PEDEPSESTE CONFORM LEGILOR IN VIGOARE.

ACCESUL LA SITE

SC HVB Medical SRL GARANTEAZA UTILIZATORULUI ACCES LIMITAT, IN INTERES PERSONAL, PE ACEST SITE SI NU II CONFERA DREPTUL DE A DESCARCA SAU DE A MODIFICA PARTIAL SAU INTEGRAL SITE-UL, DE A REPRODUCE PARTIAL SAU INTEGRAL SITE-UL, DE A COPIA, DE A VINDE/REVINDE SAU DE A EXPLOATA SITE-UL IN ORICE ALTA MANIERA, IN SCOPURI COMERCIALE SAU CONTRARE INTERESELOR SOCIETATII SC HVB Medical SRL, FARA ACORDUL SCRIS AL ACESTEIA.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Pentru HVB Medical, protecția datelor cu caracter personal are cea mai mare prioritate. Pentru a citi toate informațiile importante cu privire la protecția datelor, click pe linkul urmator: Politica de confidentialitate

SECURITATEA INFORMATIILOR

ACEST SITE FOLOSESTE MASURI DE SECURITATE IMPOTRIVA PIERDERII, ALTERARII SAU FOLOSIRII GRESITE A INFORMATIILOR CARE SE AFLA IN CONTROLUL NOSTRU.

PARTENERI

SC HVB Medical SRL, ARE CONTRACTE DE REVANZARE (RE-SELLER) CU REPREZENTANTI IMPORTANTI AI PRODUSELOR PREZENTE IN MAGAZINELE NOASTRE. DESPRE CALITATEA PRODUSELOR, DESPRE AUTENTICITATEA MARCII SI DESPRE ORICE ALTE NELAMURIRI DESPRE O ANUME MARCA SAU UN ANUME PRODUS, CLIENTUL SE POATE ADRESA REPREZENTANTULUI MARCII RESPECTIVE SAU IMPORTATORULUI DIN ROMANIA.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

CONTINUTUL SITE-ULUI (TEXTE, DESCRIERI ALE PRODUSELOR, CARACTERISTICI TEHNICE, IMAGINI, SIMBOLURI) A FOST ALCATUIT IN STRANSA COLABORARE CU FURNIZORII PRODUSELOR PREZENTATE DIN ACEST MOTIV, SC HVB Medical SRL NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU DESCRIERILE PRODUSELOR PREZENTATE IN MAGAZINUL NOSTRU, ACESTEA FIIND IDENTICE CU CELE PUSE LA DISPOZITIA NOASTRA DE CATRE FURNIZORII FIECAREI MARCI. DE ASEMENEA IMAGINILE SUNT PREZENTATE PE SITE CU TITLU DE EXEMPLU, IAR PRODUSELE EFECTIV LIVRATE POT DIFERI DE IMAGINI IN ORICE MOD (CULOARE, ACCESORII, ASPECT ETC.)

SC HVB Medical SRL NU POATE GARANTA DISPONIBILITATEA IN STOCURI A TUTUROR PRODUSELOR AFISATE. DIN ACEST MOTIV, SC HVB Medical SRL ISI ASUMA DREPTUL DE A NU ONORA O ANUMITA COMANDA IN CAZUL IN CARE RESPECTIVUL PRODUS DISPARE DIN OFERTA CURENTA A FURNIZORULUI. CLIENTUL VA PRIMI INAPOI BANII INCASATI DE SC HVB Medical SRL  PENTRU RESPECTIVA COMANDA (DACA COMANDA A FOST CONTRACTATA IN ALT MOD DECAT CU PLATA LA LIVRARE).

SC HVB Medical SRL NU RASPUNDE DE EVENTUALELE DEFECTIUNI ALE PRODUSELOR CUMPARATE IN CADRUL MAGAZINULUI. ORICE RECLAMATIE VA FI ADUSA LA CUNOSTINTA SC HVB Medical SRL IN MAXIMUM 24 DE ORE DE LA RECEPTIONAREA PRODUSELOR, URMAND CA ACEASTA SA FIE TRANSMISA FURNIZORULUI PRODUSELOR RESPECTIVE, SPRE SOLUTIONARE. TOATA RESPONSABILITATEA ACESTOR DEFECTIUNI SI REPARAREA LOR REVINE IN SARCINA FURNIZORULUI SI SERVICE-ULUI AUTORIZAT DE ACESTA. TOATE PRODUSELE (CAND ESTE CAZUL) SUNT INSOTITE DE CERTIFICATUL DE GARANTIE ORIGINAL (DACA ESTE CAZUL) EMIS DE FURNIZORUL NOSTRU.

IN CAZUL IN CARE PRODUSELE NU SE POT LIVRA SAU SUFERA DEFECTIUNI PE PARCURSUL LIVRARII, CLIENTUL POATE CERE RETURNAREA IMEDIATA A SUMELOR INCASATE DEJA DE SC HVB Medical SRL, DAR NU SI ALTE DESPAGUBIRI.

SC HVB Medical SRL CONDAMNA INCERCARILE DE FRAUDA SI ACORDA TOT SPRIJINUL NECESAR RECUPERARII EVENTUALELOR PIERDERI. FIIND DE ACORD CU ACEST DOCUMENT, CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE ACESTE RISCURI.VALOAREA MAXIMA A OBLIGATIILOR SOCIETATII SC HVB Medical SRL FATA DE ORICE CLIENT IN CAZUL NELIVRARII SAU A LIVRARII NECORESPUNZATOARE ESTE VALOAREA SUMELOR INCASATE DE SC HVB Medical SRL DE LA ACEST CLIENT. DUPA EXPEDIEREA PRODUSELOR, SOCIETATII SC HVB Medical SRL NU I SE MAI POATE CERE RETURNAREA BANILOR IN NICI UN FEL.

GRESELI DE TIPARIRE

SC HVB Medical SRL SI FURNIZORII SAI NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU GRESELILE DE TIPARIRE SAU AFISARE IN CEEA CE PRIVESTE PRETURI, CARACTERISTICI, IMAGINI ETC. IN EVENTUALITATEA IN CARE PRETUL PRODUSULUI SAU UNELE CARACTERISTICI ALE PRODUSULUI AU FOST GRESIT INTRODUSE IN BAZELE NOASTRE DE DATE SAU AFISATE GRESIT, IAR LIVRAREA NU S-A EFECTUAT INCA, COMPANIA NOASTRA ISI ALOCA DREPTUL DE A ANULA LIVRAREA RESPECTIVULUI PRODUS SI DE A ANUNTA CLIENTUL IN CEL MAI SCURT TIMP DESPRE EROAREA APARUTA.

GARANTIA PRODUSELOR

PRODUSELE CUMPARATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE BENEFICIAZA DE GARANTIA OBISNUITA A FIECAREI MARCI IN PARTE. ASTFEL FIECARE PRODUS VA FI INSOTIT DE CERTIFICATUL DE GARANTIE AL PRODUCATORULUI(DACA ESTE CAZUL), CARE SE OCUPA DIRECT SAU PRIN REPREZENTANTII SAI DE SERVICE-UL PRODUSULUI.

TAXE SUPLIMENTARE.

PRETUL FINAL PLATIT DE CLIENT ESTE FORMAT DIN PRETUL PRODUSULUI SI CHELTUIELILE DE EXPEDITIE SI/SAU INCASARE AFERENTE.

CONDITII LEGALE

SITE-UL HVB Medical.RO FUNCTIONEAZA CONFORM PREVEDERILOR LEGALE ALE STATULUI ROMAN.

DISPUTE SI CONFLICTE

ORICE CONFLICT APARUT INTRE SC HVB Medical SRL SI CLIENTI SE INCEARCA A FI REZOLVAT PE CALE AMIABILA PRIN INTELEGERE INTRE CELE DOUA PARTI.

IN CAZUL IN CARE ACEST LUCRU NU ESTE POSIBIL SE VOR APLICA PREVEDERILE LEGALE ROMANESTI DIN ACEST DOMENIU, IAR SOLUTIONAREA CONFLICTELOR ESTE DE COMPENTENTA INSTANTELOR ROMANESTI.

DISPOZITII FINALE

DACA ORICARE DINTRE CLAUZELE DE MAI SUS VA FI GASITA NULA SAU NEVALIDA, INDIFERENT DE CAUZA, ACEASTA CLAUZA NU VA AFECTA VALABILITATEA CELORLALTE CLAUZE. ODATA CU CUMPARAREA SI LANSAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT.