Comenzi de Luni pana Vineri intre orele 08-16 la tel. 0729 251 111 office@hvbmedical.ro

Orteză de police fixă, AEROTEC UNO

138,12 lei

Orteză realizată din material textil rigid, care permite circulaţia aerului, prevăzută cu o atelă metalică de 14 cm lungime ce se poate modela. Închiderea se face cu scai. Lungime: 17 cm. Orteza este un dispozitiv medical semirigid ce stabilizează și imobilizează articulaţia metacarpofalangiană a policelui. Se utilizează în entorse, luxaţii, fracturi la nivelul policelui.

SKU: SRT-226 Categorii: ,

Descriere

Compoziţie:

Material textil: interior – bumbac 100%, exterior – poliester 100%. Între cele două se regăsește un strat de spumă poliuretanică.

Proprietăţile materialului:

Ansamblul cașerat se comportă ca un regulator de umiditate: transferă transpiraţia corpului prin absorbţia acesteia de către ţesătura de bumbac, către spuma PU și exterior, plasa spaţializată asigurând un transfer rapid al umidităţii în atmosferă.

Componentele ansamblului caşerat:

  • Spaziato – plasă spaţializată numită și 3D datorită formei specifice, similară fagurelui de albine, firul având compoziţia de poliester. Are un aspect particular permiţând o permeabilitate a aerului foarte mare în ambele sensuri.
  • Moltopren (MTP) – spumă poliuretanică cu celule deschise, permeabilă la aer (fluxul de aer în ambele sensuri este invers proporţional cu densitatea spumei) și foarte mare absorbant de umiditate.
  • Jersey cotone SOFT – ţesătură de bumbac 100% sau bumbac cu spandex – elastan (pentru creșterea elasticităţii).

SOFT

Codificarea tratamentului balsamic al ţesăturii din bumbac pentru a-i asigura moliciune la atingere și pentru a evita iritarea pielii.

SANITIZED

Material special tratat pentru a-i asigura proprietăţi antibacteriene.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Orteză de police fixă, AEROTEC UNO”