Comenzi de Luni pana Vineri intre orele 08-16 la tel. 0729 251 111 office@hvbmedical.ro

Orteză de police fixă – 23cm

138,12 lei

Orteză realizată din material textil, prevăzută cu o atelă metalică ce se poate modela. Închiderea se face cu scai. Lungime: 23 cm. Orteza stabilizează și imobilizează articulaţia carpometacarpiană și meta carpofalangiană a policelui. Se utilizează în entorse, luxaţii, fracturi la nivelul policelui.

SKU: SRT-210 Categorii: ,

Descriere

Compoziţie:

Spumă poliuretanică (burete) acoperită pe ambele părţi cu material textil: interior – bumbac 100%, exterior – poliamidă 100%.

Proprietăţile materialului:

Ansamblul cașerat se comportă ca un regulator de umiditate: transferă transpiraţia corpului prin absorbţia acesteia de către ţesătura de bumbac, către spuma PU și exterior.

Componentele ansamblului caşerat:

  • Asterix – firul de poliamidă din compoziţie are o rezistenţă mare la agenţi chimici și biologici, rezistă la abraziune și nu absoarbe apa.
  • Moltopren (MTP) – spumă poliuretanică cu celule deschise, permeabilă la aer (fluxul de aer în ambele sensuri este invers proporţional cu densitatea spumei) și foarte mare absorbant de umiditate.
  • Jersey cotone SOFT – ţesătură de bumbac 100% sau bumbac cu spandex – elastan (pentru creșterea elasticităţii).

SOFT

Codificarea tratamentului balsamic al ţesăturii din bumbac pentru a-i asigura moliciune la atingere și pentru a evita iritarea pielii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Orteză de police fixă – 23cm”