Comenzi de Luni pana Vineri intre orele 08-16 la tel. 0729 251 111 office@hvbmedical.ro

Orteză de încheietura mâinii mână fixă, CARPOFIX

108,07 lei

Orteză realizată din material textil, prevăzută cu:

  • o atelă metalică palmară ce se poate modela;
  • 2 atele din material plastic încorporate, pe partea dorsală a mâinii.

Închiderea se face cu scai, pe partea dorsală a mâinii. Lungime: 22 cm. Orteza stabilizează și imobilizează articulaţia radiocarpiană. Se utilizează în entorse, luxaţii, artroze, sindrom de tunel carpian, paralizia nervului radial, tenosinovite, fracturi la nivelul zonei, atât ca tratament ortopedic cât și postoperator.

SKU: SRT-203 Categorii: ,

Descriere

Compoziţie:

Spumă poliuretanică (burete) acoperită pe ambele părţi cu material textil: interior – bumbac 100%, exterior – poliamidă 100%.

Proprietăţile materialului:

Ansamblul cașerat se comportă ca un regulator de umiditate: transferă transpiraţia corpului prin absorbţia acesteia de către ţesătura de bumbac, către spuma PU și exterior.

Componentele ansamblului caşerat:

  • Asterix – firul de poliamidă din compoziţie are o rezistenţă mare la agenţi chimici și biologici, rezistă la abraziune și nu absoarbe apa.
  • Moltopren (MTP) – spumă poliuretanică cu celule deschise, permeabilă la aer (fluxul de aer în ambele sensuri este invers proporţional cu densitatea spumei) și foarte mare absorbant de umiditate.
  • Jersey cotone SOFT – ţesătură de bumbac 100% sau bumbac cu spandex – elastan (pentru creșterea elasticităţii).

SOFT

Codificarea tratamentului balsamic al ţesăturii din bumbac pentru a-i asigura moliciune la atingere și pentru a evita iritarea pielii.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Orteză de încheietura mâinii mână fixă, CARPOFIX”