Comenzi telefonice

de Luni pana Vineri intre orele 09-17

0372-938.064

DISPOZITIVE DE MERS

Cadru, Carja, Scaun cu rotile

Dispozitivele de mers sunt destinate persoanelor cu handicap, persoanelor care au dificultăți locomotorii şi au nevoie de dispozitive de sprijin pentru a se deplasa în timpul perioadei de recuperare.

Detalii

Comenzi telefonice

de Luni pana Vineri intre orele 09-17

0372-938.064

Orteze pentru membre

Membrul inferior si superior

Ortezele oferă suport în timpul recuperării de pe urma leziunilor, modificărilor degenerative şi chirurgice, dar furnizează şi noi nivele de mobilitate.

Detalii

DISPOZITIVE SI ECHIPAMENTE MEDICALE

SC HVB MEDICAL SRL a fost înfiinţată în 2012, cu sediul în Târgu Mureş. Activitatea principală a firmei noastre este comercializarea dispozitivelor medicale.

Firma este acreditată de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, produsele furnizate de SC HVB MEDICAL SRL sunt autorizate de Ministerul Sănătăţii din România, corespund normelor europene, au marca CE, sunt uşor de utilizate şi de întreţinute.

Avem produse pentru care suntem importatori, produse pe care le comercializăm, şi produse pentru care beneficiem de oferte speciale de la cei mai importanţi furnizori mondiali.

Firma noastră furnizează dispozitive medicale prin Sistemul Naţional de Asigurări de Sănătate, astfel pacienţii noştri asiguraţi pot să beneficieze de compensare parţială sau totală pentru dispozitivele medicale solicitate.